Livrare si retur

La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:
- factura in original
- chitanta
- certificat de garantie (dupa caz)

MODALITATI DE PLATA
Exista mai multe modalitati de plata, in functie de preferintele dumneavoastra. Astfel, puteti opta pentru:
- achitarea produselor la livrare cu numerar, pe baza facturii ce insoteste coletul.
- achitarea in avans in contul RO65BTRL04301206J47415XX: deschis la Banca Transilvania Agentia Brancoveanu (prin depunere numerar direct la ghiseul bancar sau prin ordin de plata)

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata la curier in momentul livrarii si va include:
- valoarea produselor comandate (valoarea facturata)
- taxa de expeditie (dupa caz)

TAXE DE EXPEDIERE
Taxele de expeditie sunt urmatoarele:

In Bucuresti
- 10 RON pentru comenzi care au valoarea sub 100RON
- Livrare gratuita pentru comezi care au valoarea peste 100RON

In zonele limitrofe ale Bucurestiului
- 30 RON pentru comenzi care au valoarea sub 300RON
- Livrare gratuita pentru comezi care au valoarea peste 300RON

*Toate produsele contin TVA iar pretul afisat reprezinta pretul final.

*Livrarea produselor este asigurata in limita stocului disponibil. Daca produsul nu se afla pe stoc va vom instiinta telefonic sau prin e-mail urmand, daca doriti, sa il trimitem cand va fi disponibil fara a se percepe alta taxa de livrare in afara de cea achitata initial.

*Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii nostrii vor anula comanda initiala si astfel veti putea lansa o noua comanda.

*Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al compozitiei, calitatii si greutatii.

*Marfa vanduta nu se schimba si nu se returneaza.

*Comanda minima este de 50RON.

Pentru comenzile primite din alte orase decat Bucuresti
*Produsele vor fi livrate prin intermediul Companiei Nationale Posta Romana sau prin firme de curierat rapid.
*La livrarile facute prin Compania Nationala Posta Romana coletul postal va ajunge la dumneavoastra in interval de 3 - 4 zile lucratoare de la expediere, interval care poate varia si depinde strict de Posta Romana. Veti primi de la Oficiul Postal de care apartineti un aviz care va va instiinta de existenta unui colet pe numele dumneavoastra si de valoarea care trebuie platita la ridicarea lui.
*Taxele postale sunt suportate de catre client. In valoarea de ramburs pe care trebuie sa o achitati vor fi incluse si taxele postale. Prin acest serviciu (sistem ramburs) se pot expedia doar colete a caror greutate nu depaseste 15 kg. Pentru colete cu greutate mai mare se poate opta pentru impartirea acestora in colete de maxim 15 kg sau pentru folosirea serviciului Coletarie Anuntata .
*De asemenea la lansarea comenzii aveti posibilitatea sa specificati, in sectiunea "Comentarii despre comanda", daca doriti ca livrarea sa se faca prin intermediul unui curier rapid. Daca nu veti preciza nimic in acest sens, livrarea se va face prin C.N. Posta Romana. Coletul postal va fi expediat de catre firma noastra in termenul de 2 - 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii.
* La livrarile facute prin firme de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 - 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.
Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include: valoarea produselor comandate (valoarea facturata) + taxele si comisioanele percepute de catre firma de curierat.
*Comenzile din alte orase decat Bucuresti trebuie sa aiba o valoare minima de 50 RON.
*Din momentul expedierii coletului de catre firma noastra, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, acesta depinzand exclusiv de C. N. Posta Romana sau de firmele de curierat rapid.
*Termenele de livrare, specifice CN Posta Romana sau firmelor de curierat rapid, sunt cele declarate de catre aceste companii. Nu suntem in nici un fel raspunzatori pentru nerespectarea acestor termene.

Orar:
Pentru comenzile on-line magazinul nostru este deschis non-stop, asa ca va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.
Pentru comenzile telefonice va asteptam de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 22:00 si sambata intre orele 8:00 - 16:00 la numarul de telefon: 0723-368-088.

Pe raza Municipiului Bucuresti si in zonele limitrofe, programul nostrum de livrare este:
- Luni - Vineri: orele 8:00 - 20:00
- Sambata: orele 8:00 - 18:00

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2-4 zile lucratoare. Pe raza Municipiului Bucuresti si in zonele limitrofe, livrarea se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua dinaintea livrarii veti fi contactat telefonic pentru a stabili de comun acord ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

Inapoi
Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it