K 9 - Immune Support Pisica 28 ml

55,00RON

IMMUNE SUPPORT pentru pisici este un supliment nutriţional pentru susţinerea sistemului imunitar şi cardiovascular, roburant, energizant şi hepatoprotector.

Produs recomandat pentru susţinerea sistemului imunitar la pisici. DMG contribuie la īntărirea fizică şi mentală ajutānd organismul să se adapteze la variatele forme de stres cauzate de vārstă, oxigenare redusă, radicali liberi şi un sistem imunitar slăbit. DMG ajută la utilizarea eficientă a oxigenului şi īn recuperarea musculară. DMG ajută la īntreţinerea şi īntărirea răspunsului imunitar atunci cānd este provocat de antigeni străini şi microorganisme. Studiile clinice arată că ajută la producţia de limfocite (celule T si B) şi de anticorpi. DMG favorizează sinteza de glutation intracelular şi SAMe (s-adenosyl-methionine). DMG furnizează grupări metil necesare pentru conversia homocisteinei īn metionină. Niveluri ridicate de homocisteină sunt un factor de risc pentru animalele avānd istoric cu boli cardiace. Concentraţia serică de homocisteină este un indicator sensibil al dezechilibrelor ce pot apare īn metabolismul folaţilor, al vitaminei B12 şi al vitaminei B6. Studii recente au dovedit asocierea hiperhomocisteinemiei cu un risc crescut de boală ocluzivă arterială şi venoasă. DMG este o substanţă sigură care este folosită īn domeniul sănătăţii umane şi veterinare de aproape 30 de ani fără a se semnala efecte adverse sau negative.

Ingrediente active per ml: - N,N-Dimethilglycine (DMG) 100 mg Ingrediente inactive: acid citric, apă distilată, benzoat de sodiu (conservant). Recomandari: Pentru susţinerea sistem imunitar. Pentru sănătatea sistemului circulator şi a celui cardiovascular. Pentru metabolismul la nivelul ficatului şi detoxifiere.

Indicatii:
Pentru susţinerea sistemului imunitar.
Pentru sănătatea sistemului circulator şi a celui cardiovascular.
Pentru metabolismul la nivelul ficatului şi detoxifiere.

Dozaj şi mod de administrare:
A se administra cantitatea indicată de două ori pe zi timp de două săptămāni, şi ulterior, o dată pe zi.
Pisici: 0,5 ml de 2 ori/zi timp de 2 săptămāni.
se poate administra si la păsări: 1 picatură pe cioc, pentru fiecare 100 g greutate corporală.

  • Model: Flacon cu picurator x 28 ml


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it