Douxo PYO Clorhexidine

42,00RON

DESCRIERE:
Este o solutie antiseptica spumanta cu 3% clorhexidina.

COMPOZITIE: apa, sulfobetaina, digluconat de clorhexidina, decilpoliglucozide, lipacid C8G (2.5 %), glucamat, trietanolamina, parfum, acid citric.

PROPRIETATI:
Clorhexidina are o puternica actiune bactericida si bacteriostatica asupra bacteriilor Gram pozitive si Gram negative, dar si fungistatica asupra majoritatii fungilor, inclusiv Malassezia pachydermatis.
complexul Lipacid joaca un rol important in hidratarea si refacerea pielii prin favorizarea filmului lipo-protidic de a se depozita pe piele. Acest film rezista la clatire si apoi protejeaza pielea de iritatii si de deshidratare.
formula DOUXO Clorhedine este special conceputa prentru utilizari frecvente.

INDICATII SI INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
Se foloseste la caini si pisici pentru tratamentul topic si adjuvant al piodermatitelor superficiale sau severe, produse mai ales de Malassezia.

Se utilizeaza numai extern.
Se aplica pe animalul udat cu apa calduta si se aplica DOUXO Clorhexine pe blana, se maseaza pana se produce o spuma usoara. Se lasa produsul sa actioneze timp de 5-10 minute si apoi se clateste abundent. Se poate repeta daca este cazul.
Se recomanda spalarea de 2-3 ori pe saptamana, timp de 3-4 saptamani. Apoi spalatul poate fi redus la 1 data pe saptamana pana ce leziunile dispar.
*pentru mai multe indicatii sau alte scheme de utilizare adresati-va unui medic veterinar.

PRECAUTII: a nu se inghiti; evitati contactul cu ochii.
AMBALARE: flacon de 200 ml.

  • Model: flacon de 200 ml
  • Greutate: 0.2kg
  • Produs de: Sogeval


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it