Allermyl 200 ml

68,00RON

Allermyl Shampoo este un sampon antidermatotic, cu efect calmant, antiprurit si antialergic.

Ingrediente:

* apă, cocoamphodiacetate, lauril sulfat de sodiu, sulfat de sodiu alchil eter, propilen glicol, PEG-8 caprilic / capric gliceride, propilen glicol laurate, vitamina F (sursă esenţială de acizi graşi), acetat de tocoferil, piroctone olamine, clorură de sodiu, L-rhamnose, clorhexidina gluconat. Fara parfum.

Indicaţii:

* ALLERMYL Shampoo ™ este utilizat pentru gestionarea alergiilor cutanat topice. Elibereaza de iritaţie şi mâncărime, are un efect benefic asupra pielii deteriorate, şi curata epiderma. Este special formulat pentru a satisface nevoile câinilor şi pisicilor cu boli alergice cutanate, prin combinarea ingredientelor, care ajuta la menţinerea integrităţii pielii şi echilibrul natural.

* ALLERMYL ™ Shampoo este un unic prin spumarea si crearea unei micro-emulsii pentru gestionarea alergiilor cutanate la caini si pisici. Are efect linistitor, calmant, anti-inflamator, de curatare si de hranire cu acizi grasi

Instrucţiuni de folosire: se agita bine înainte de utilizare. Se aplica pe partea dorsala de la baza gatului pana la baza cozii. Se maseaza 5-10 minute si apoi se clateste abundent. Se foloseste la inceput de 2-3 ori pe saptamana timp de 2 saptamani.

Atentionari: Ase folosi numai la animale animale. Numai pentru uz topic. Evitaţi contactul cu ochii. În caz de contact si înrosirea ochiilor, se clateste cu apă si se apeleaza la asitenta medicala daca persista.. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se spala mâinile după utilizare.

  • Model: flacon 200 ml
  • Greutate: 0.2kg
  • Produs de: Virbac


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it