Vetimune

122,00RON

Comprimate.
Supliment nutritional pentru caini si pisici.


Ajuta in combaterea efectelor Leishmaniozei si ale patologiei asociate.
Ajuta in modularea raspunsului imun.
Procese infectioase.
Tonic si energizant.


VETINMUNE este un supliment nutritional care ajuta in protejarea organismului impotriva efectelor nocive ale poluantilor externi, paraziti ca Leishmania spp., bacterii, virusuri, ciuperci si in disfunctii legate de sistemul imunitar.
Evolutia infectiei cu Leishmania variaza in functie de organele afectate, incepand de la forme asimptomatice pana la patologii grave polisimptomatice, cu o evolutie foarte diferita, in functie de raspunsul imun dezvoltat de catre animal pe toata durata evolutiei infectiei.
Simptomele cele mai frecvente ale Leishmaniozei sunt caderea parului (blana) in regiunea perioculara si perinazala, rani la nivelul pielii, matreata, scadere in greutate, leziuni oculare, insuficienta renala, epistaxis, schiopatat si anemie. Se poate observa si diaree cronica sau insuficienta hepatica, descuamare uscata si grava, rani ulceroase cronice localizate la nivelul capului si extremitatilor, cu o evolutie lenta si progresiva.
Componentele diferite ale VETINMUNE, ajuta la ameliorarea starii de sanatate si apara organismul prin cotracararea efectelor raspunsurilor inflamatorii, ajutand prin actiunea sa in protectia impotriva actiunii bacteriilor patogene, parazitilor si ciupercilor. Stimuleaza sistemul imunitar, ameliorand starea generala.


Compozitie:
Fiecare comprimat contine: 100 mg de Beta Glucani; 100 mg de Laptisor de matca proaspat; 100 mg de Extract de Ginseng (14% Ginsenoizi); 50 mg de Baicalina; 25 mg de Coenzima Q10; 6 mg de Vitamina B3; 2 mg de Vitamina B5; 0,67 mg de Vitamina B6; 0,57 mg de Vitamina B2; 0,47 mg de Vitamina B1; 0,067 mg de Acid Folic; 0,05 mg de Biotina; 0,33 g de Vitamina B12 si 0,02 mg de Seleniu.


Mod de administrare si dozaj:
Pentru caini: 1 comprimat pentru fiecare greutate de 10 Kg greutate corporala. Nu administrati mai mult de 4 comprimate.


Pentru pisici: comprimat.
Se administreaza ca atare sau prin incorporare in dieta obisnuita.


A nu se lasa la indemana copiilor.

Fiind un produs natural se pot observa diferente de culoare si miros, fara ca acestea sa afecteze calitatea produsulu

  • Model: cutie cu 120 comprimate
  • Produs de: Farmadiet


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it