Rx Amino B-Plex 60ml

67,00RON

Amino B-Plex

Supliment nutritional si botanic cu efect anabolizant, de refacere a masei musculare si a echipamentului enzimatico-hormonal, intensificarea apetitului si cresterea vitalitatii, pentru organismele debilitate, trecute prin forme severe si extenuante de boala, prin afectiuni cronice sau episoade carentiale prelungite. Se poate administra câinilor si pisicilor, altor animale de companie (rozatoare, reptile) si pasarilor.

Compozitie : Amestec de aminoacizi esentiali si conditionat esentiali (lizina, metionina, fenil-alanina, taurina, treonina, arginina, leucina, izo-leucina, valina, glutamina si histidina), pantotenat de calciu, niacinamida, spirulina, vitaminele B1, B2, B6, B12 si fier elementar (din fractii hepatice hidrosolubile).

Indicatii :

perioade de convalescenta consecutive unor episoade infectioase, parazitare sau traumatice, severe si extenuante pentru organism.
boli cronice, debilitante.
inapetenta.
episoade carentiale prelungite.
fatari cu un mare numar de pui, perioade de lactatie extrem de solicitante pentru mama, cu slabire accentuata si scaderea masei musculare.
produsul poate fi folosit si ca vehicul pentru usurarea administrarii medicamentelor sau suplimentelor putin palatabile.

Dozaj : 1-3 ml, o data, de doua sau trei ori pe zi, în functie de specie, talie, severitatea simptomelor ce se doresc a fi corectate, dupa sfatul medicului veterinar curant.

  • Model: suspensie
  • Produs de: RX Vitamins Inc. - SUA


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it