Rx Renal Feline 120 capsule

148,00RON

RX Renal Feline

Supliment nutritional si botanic pentru refacerea structurii tesutului renal si normalizarea functiilor renale, cu efect protector impotriva traumelor ischemice renale si a fibrozarii renale, de combatere a insuficientei renale, stimulare a filtrarii glomerurale si reversibilizare a fibrozarii renale, la caini si pisici.

Compozitie:

extract d eradacina de Astragalus membranaceous, N-acetilcisteina, extract de Rehmannia glutinosa, extract de rubarba, extract de Armurariu (80% silimarina), L-arginina, L-glutamina, extract de radacina de Asparagus racemosus, extract de Dong Quai, extract din radacina de "leustean de Szechuan", extract de urzica, extract de Cordyceps sinensis, extract de Gingo biloba, extract de cei verde (55% ECGC), extract de paducel (302% vitexin), magneziu (glicinat), potasiu (gluconat), melatonina.

Indicatii:

niveluri ridicate ale parametrilor renali - creatinina, azot ureic seric, proteinurie, hipertensiune arteriala
afectiuni renale acute si cronice - nefrite, glomerulo-nefrite, pielo-nefrite, nefroze, insuficienta renala, sindrom nefrotic, boala nefrotica polichistica.
imbunatatirea calitatii vieti, a apetitului si masei corporale.
protectie antitoxica renala (anti nefro-toxica) in cazul administrarii de medicamente nefro-toxice (antibiotice amino-glicozide etc.).

Dozare si administrare:

Pisici - 1 capsula, o data pe zi.

Precautii si atentionari:

A NU se administra animalelor gestante.

  • Model: flacon cu 120 capsule


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it