Oxispeed 60 tablete

51,00RON

Supliment nutritional pentru caini indicat pentru vitalitate maxima, imbatranire celulara minima, eficient pentru stari carentiale.


OXISPEED este un supliment nutritional sub forma de comprimate care incorporeaza actiunea acizilor grasi Omega 3, policosanol (scade colesterolul}, antioxidanti naturali (licopen, beta-caroten, extract de Yucca shidigera) impreuna cu vitaminele intr-o baza de laptisor de matca.OXISPEED este indicat pentru caini de varsta inaintata care necesita un aport de elements esentiale pentru a ajuta la cresterea tonusului vital prin intermediul unui aport de substante energetice si antioxidanti, care blocheaza procesele oxidative care conduc la imbatranirea celulara. Acizii grasi polinesaturati de tip Omega 3, impreuna cu extractul de Yucca shidigera bogat in resveratrol, extractul concentrat de tomate cu un continut ridicat in licopen si beta-caroten, exercita un efect antioxidant marcat blocand actiunea radicalilor liberi, substante foarte instabile care apar datorita unui stres oxidativ si care produc o reactie in lant cu numeroase biomolecule ale organismului animal.


Laptisorul de matca actioneaza sinergic cu ceilaiti componenti ajutand in producerea efectelor benefice in situatii de oboseaia, stres, etc., si in ameliorarea activitatii sale metabolice pentru obtinerea energiei. Vitaminele ca biotina si acidul folic vor interveni in mentinerea in stare optima a blanii si pielii animalului. Combinatia dintre toate aceste substante nutritive din OXISPEED ajuta in ameliorarea tonusului vital, in special la cainii de varsta avansata si care necesita un aport un aport energetic mai substantial.Compozitie:

* Celuloza microcristalina, lactoza, laptisor de matca, manitol, concentrat de germeni de orez bogat in policosanoli, concentrat de ulei de peste bogat in acizi grasi polinesaturati omega 3 (EPA si DMA), amidon de porumb, talc, stearat de magneziu si aroma de vanilie.


* Aditivi: Extract de Yucca shidigera 30%, selenit de sodiu cu 0,2% seleniu, vitamina E 50%, pantotenat de calciu (vit. B5), extract de tomate bogat in licopen, acid folic, biotina, beta-caroten, vitamina B6, vitamina B2 si vitamina Bl.


Mod de administrare si dozaj:

* Se adrninistreaza ca atare in doza de 1 comprimat pentru fiecare 10 Kg greutate corporala.

  • Model: Cutie cu 60 de tablete
  • Produs de: FarmadietCopyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it