Glyco Flex III 120 tablete

379,00RON

Glyco Flex III este un supliment cu Perna canaliculus, gluozamina, DMG, MSM, antioxidanti, vitamine si minerale pentru suportul articulatiilor si a tesuturilor conjunctive pentru toate etapele din viata unui caine.
Glyco-Flex III reprezinta stadiul III de suport articular, pentru cainii care au nevoie de un suport avansat articular. Aceste delicioase tablete cu aroma naturala de pui, sunt recomandate de veterinari pentru caini ce au o nevoie maxima de suport articular, caini foarte batrani si caini lucratori, cat si post operator, in cazul chirurgiei ortopedice.
Ingredienti activi pentru aproximativ 1 tableta palatabila:
Perna Canaliculus (Glyc-Omega, scoica cu buza verde)

600mg
N,N Dimetilglicina HCl (DMG)

100mg
Acetat dl-alpha Tocoferol (vitamina E)

50UI
Vitamina C

30mg
Mangan(sub forma de mangan proteinat)

10mg
Extract din samburi de struguri

5mg
L-glutadion

2mg
Seleniu (sub forma de selenit de sodiu)

0.002mg
Ingredienti inactivi: Drojdie, ulei de canola, aroma de ficat de pui, acid citric, glicerina, mix de tocoferoli, acid propionic, amestec Sursweet´┐Ż (maltdextran, alginat de natriu si sulfat de calciu), extract de rozmarin, dioxid de silicon, lecitina din soia, ulei vegetal,zer.
Administrare:
Initial (4-6 saptamani)
- pana in 15 kg

1/2 tableta/zi
- 15-30kg

1 tablete /zi
- 30-50kg

2 tablete /zi
- 50kg si peste

2 1/2 tablete /zi
Mentinere (dupa o perioada initiala)
- pana in 15 kg

1/2 tableta/2 zile
- 15-30kg

1 tableta/zi
- 30-50 kg

2 tablete/zi
- 50 kg si peste

3 tablete/zi
Nu a fost testata utilizarea la femele gestante, sau la animalele crescute pentru imperechere.
Consultati medicul veterinar inainte de administrarea produsului la animalele: cu tulburari ale timpului de coagulare, in cursul unui tratament cu medicatie anticoagulanta; ce au diabet, sau orice tulburare metabolica ce cauzeaza hiperglicemie; trecut medical ce include calculi renali, alergici la fructe de mare.
Daca starea animalului se inrautateste sau nu se amelioreaza, incetati utilizarea produsului si consultati medicul veterinar.
A se administra in timpul mesei, sau dupa ce animalul a mancat, pentru a reduce incidenta de tulburari gastrointestinale.

  • Model: flacon cu 120 tablete


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it