Dermadiet - 60 tablete

44,00RON

Dermadiet este un supliment nutritional pe baza de colagen hidrolizat enzimatic (Colatech®), hidrolizat de colagen in totalitate natural, de inalta disponibilitate si cu eficacitate demonstrata, realizat de catre Farmadiet S.L. (*}, colagen hidrolizat de peste, acizi grasi polinesaturati Omega3 (EPA si DMA), vitamrne din grupul B (Bl, B2, B6, B5, B12 si acid folic), biotina, niacina si gluconat de zinc, care furnizeaza substantele nutritive necesare pentru pielea si blana cainilor.

Colagenul hidrolizat enzimatic de inalta puritate (Colatech®) impreuna cu colagenul hidrolizat de origine marina ajuta la cresterea si intarirea blanii. Acizii grasi polinesaturati Omega 3 ajuta la blocarea sintezei substantelor pro-inflamatorii (leucotriene si prostaglandine) fiind de mare ajutor in combaterea efectelor datorate aparitiei dermatitei. Zincul, suplineste deficienta acestui element mineral, care produce alterarea tesuturilor de la nivelul pielii.
Toate aceste proprietati, fac din DERMADIET un supliment nutritional adecvat in cazurile in care se constata stari carentiale de vitamine si zinc, dermatite, la cateluse care alapteaza sau in timpul gestatiei si in perioadele de naparlire, asigurand o piele sanatoasa si o blana rnai rezistenta si mai stralucitoare.
(*) Brevet nr. P200600304 - Procedura de obtinere a unui hidrolizat de colagen si folosirea acestuia.

Compozitie:

Celuloza microcristalina, colagen de inalta puritate hidrolizat enzimatic (Colatech®}, colagen hidrolizat de peste, concentrat de ulei de peste bogat in acizi grasi polinesaturati Omega 3 (EPA si DMA), amidon de porumb, talc, niacina, stearat de magneziu, gluconat de zinc, aroma de vanilie, dioxid de siliciu, pantotenat de calciu, biotina, acid folic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina Bl si vitamina B12.

Mod de administrare si dozaj:

Se administreaza ca atare cate 1 comprimat pentru fiecare 10 Kg greutate corporala.

  • Model: cutie cu 60 de comprimate.
  • Produs de: Farmadiet


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it