Cardio Strength - 30 tablete

84,00RON

Recomandat pentru a sprijini sanatatea cardiovasculara si a sistemului circulator.
Recomandat pentru:

-animale cu disfuncţii cardiovasculare
-rase de câini şi pisici, care sunt predispuse la stres cardiovascular
-suport geriatric

Cardio-Strength este conceput pentru a sprijini musculatura inimii, pentru a reduce stresul oxidativ, si pentru a sprijinii funcţiile cardiovasculare. De asemenea, conţine ingrediente pentru a sprijini o mai bună circulaţie şi o utilizare eficienta a oxigenului:

-L-Taurină sprijină ritmul cardiac, minimizează pierderea de potasiu, susţine folosirea corectă a electroliţilor, asigura suport antioxidant şi contribuie la susţinerea sistemului imunitar.
-L-Carnitina sprijina utilizarea grasimii pentru energie şi sprijina utilizarea oxigenului. Susţine metabolismul grasimilor, ceee ce ajuta la echilibrarea nivelurilor de colesterol şi trigliceride şi asigura energie inimii.
-N, N-Dimetilglicina (DMG), sprijină circulaţia şi acţionează ca un antioxidant.
-Vitamina E pentru ajuta sistemul circulator, intareste sistemul imunitar si musculatura inimii. Vitamina E este sub forma de d-alfa tocoferol ceea ce ajută la vindecarea tesuturilor, la coagulare, in mentinerea presiunii arteriale, intareste peretii capilarelor şi este un puternic antioxidant.
-Coenzima Q10 ajuta oxigenarea ţesutului cardiac şi protejarea impotriva fenomenelor oxidative. Coenzima Q10 contribuie la consolidarea musculaturii inimii şi este un antioxidant al lipidelor solubile.
-Acidul Eicosapentaenoic (EPA - acid gras omega 3) şi Acidul Gamma Linolenic (GLA - acid gras omega 6) asigura sprijin circulator.
-Acidul folic este necesar pentru formarea de celule roşii sangvine şi ajută la creşterea fluxului capilar
-Magneziu sprijină buna funcţionare a muşchiului cardiac. Aceasta ajută la menţinerea integrităţii peretilor vaselor de sânge, la mentinerea in limite normale a vâscozitatii sângelui, precum şi a ritmului cardiac. Magneziul ajuta la reglarea activitatii electrice a inimii.
-Potasiu este necesar pentru echilibrul electrolitic. Echilibrul electrolitic este important pentru ritmul cardiac şi pentru tensiunea arteriala.
-Seleniu oferă suport antioxidant musculaturii inimii. Este o componentă a glutation peroxidazei şi actioneaza sinergic cu vitamina E pentru a menţine o inimă sănătoasă
-Recomandat pentru a sustine sanatatea cardiovasculara.

Ingredienti activi pentru 1 tableta palatabila:

L-Carnitina HCL

L-Taurina

N,N-Dimetilglicina

d-alfa succinat de tocoferol (vitamina E)

EPA (pudra amestec)

Coenzima Q10

Acid Linolenic Gamma (ALG) amestec pudra

Acid folic

Magneziu (sub forma de ctitrat de magneziu)

Potasiu (sub forma de citrat de potasiu)

Seleniu (sub forma de selenit de sodiu)


250mg

250mg

50mg

30UI

25mg

20mg

10mg

0.9mg

0.5mg

0.1mg

0.007mg

Ingredienti inactivi: faina de orez, stearat vegetal.

Forma de prezentare : flacoane cu capacitate de 60 tablete palatabile.

Indrumari pentru folosirea produsului

Pisici:1 capsula pe zi

Caini:1 capsula la 10 kg pe zi.

Daca administrati mai mult de o capsula, impartiti doza dimineata si seara.

Nu a fost testata utilizarea la femele gestante, sau la animalele crescute pentru imperechere.

Este recomandata consultarea medicului veterinar inainte de administrarea produsului. Daca starea animalului se inrautateste sau nu se amelioreaza, incetati utilizarea produsului si consultati medicul veterinar.

Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii si alte animale. In caz de supradoza accidentala, contactati imediat un specialist in sanatate. A se pastra intr-un loc racoros, ferit de umezeala

  • Model: flacon cu 30 tablete


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it