IRC Vet Gel 50 ML

90,00RON

IRC VET GEL 50ml

Supliment nutritional pentru caini si pisici, indicat in insuficienta renala cronica la caini si pisici.

Adjuvant impotriva insuficientei renale cronice la caini si pisici.

Incapacitatea rinichilor de a functiona normal, se poate croniciza, ceea ce determina o pierdere prelungita a tesutului renal functional, semnificativa si aproape intotdeauna, evolutiva. Deteriorarea functiei renale se observa mai frecvent la cainii adulti, ca si consecinta a leziunilor provocate de boli infectioase, toxine sau de alterari imunologice. IRC-VET Gel este un supliment alimentar sub forma de gel pentru caini si pisici, care furnizeaza substante ce ajuta la protectia lezarii celulei renale, cum sunt chercitina (quercitina) si trans-resveratrolul; sechestaratori de fosfor, cum este hidroxidul de aluminiu, care ajuta la diminuarea aportului de fosfor prin dieta, ca si acid folic si vitamine din grupul B (B6 si B12), care ajuta la normalizarea deficientelor de vitamine si in consecinta ajuta la diminuarea progresiei simptomenlor legate de insuficienta rinichilor, iar suplimentarea cu potasiu ajuta la reglarea nivelului acestuia in organism.

Compozitie:

apa, sirop de malt, aromatizant proteic, clorura de potasiu, concentrat de Polygonum cuspidatum bogat in trans-resveratrol, hidroxid de aluminu, manitol, chercitina, esteri de sorbitan si acesulfam K.
Aditivi: glicerol, extract de anghinare (5% cinarina), hidroxietil celuloza, ulei de somon bogat in Omega 3, acid citric, sorbat de potasiu, dioxid de siliciu, acid folic, vitamina B6, B12.Administrare:

Caini:
sub 5 kg - 1 doza
intre 5-10kg - 2 doze
intre 10-15 - 3 doze
intre 15-20kg - 4 doze
intre 20-25 - 5 doze
intre 25-30 - 6 doze
intre 35-40 - 8 doze
peste 40 kg - 8 doze

Pisici:
sub 5 kg - 1 doza
peste 5 kg - 2 doze

  • Model: flacon cu 50 ml gel
  • Produs de: Pet Naturals SUA


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it