IRC Vet 60 tablete

134,00RON

IRC VET este un supliment nutritional pentru caini si pisici indicat in insuficienta renala cronica la caini si pisici.
Incapacitatea rinichilor de a functiona normal se poate croniciza ceea ce determina o pierdere prelungita a tesutului renal functional semnificativa si aproape intotdeauna evolutiva. Deteriorarea functiei renale se observa mai frecvent la cainii adulti ca si consecinta a leziunilor provocate de boli infectioase toxine sau de alterari imunologice.
IRC-VET este un supliment nutritional care restabileste functia renala datorita ingredientelor sale atent selectionate: quercitina si transveratrolul; chelatorii de fosfor cum ar fi hidroxidul de aluminiu care ajuta la diminuarea aportului de fosfor prin dieta; acidul folic si vitaminele din grupul B (B6 si B12).
Folosit in mod consecvent IRC-VET ajuta la normalizarea deficientelor vitaminice si la diminuarea progresiei simptomelor legate de insuficienta renala.

Compozitie: fiecare comprimat (pentru o greutate de 20 Kg) contine: 100 mg de TransResveratrol; 120 mg de Extract uscat de Anghinare cu 2 5% Cinarina; 100 mg de Hidroxid de Aluminiu; 10 mg de Quercitina; 1 34 mg de Vitamina B6 (Piridoxina); 134 mcg de Acid Folic; 0 66 mcg de Vitamina B12 (Ciancobalamina).

Mod de administrare si dozaj: se administreaza ca atare sau incorporat in dieta obisnuita. * Pentru caini:
* Greutate de pana la 10 kg: comprimat.
* Greutate intre 10 si 20 kg: 1 comprimat.
* Greutate intre 20 si 30 kg: 1 comprimate.
* Greutate intre 30 si 40 kg: 2 comprimate * Peste 40 kg: 2 comprimate. * Pentru pisici: comprimat. Este preferabil sa-l administrati IRC-Vet impreuna cu hrana. Consultati medicul veterinar.
A nu se lasa la indemana copiilor.

  • Model: cutie cu 60 de comprimate.
  • Produs de: Farmadiet


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it