Hepatosil 100/10 x 30 cp

64,00RON

Hepatosil 100/10 este un suliment nutritional protector hepatic pentru caini si pisici.
Afectiunile hepatice sunt asociate cu un dezechilibru in producerea si eliminarea radicalilor liberi datorita deficientei sistemului de detoxifiere a ficatului. Hepatosil este un supliment nutritional avand functia specifica de nutritie a celulelor hepatice in caz de insuficienta hepatica cronica la caine si pisica.

Contine S-adenosilmetionina un foarte potent hepatoprotector care ajuta in detoxifierea hepatica si Silibina flavonolignanul cel mai activ al silimarinei amestec de diversi flavonolignani care se gasesc in fructul de armurariu (Silybum marianum) care stimuleaza regenerarea hepatica. In plus Vitamina E impreuna cu Seleniul sunt antioxidanti naturali care imbunatatesc activitatea hepatica si combat leziunile acestuia.
Compozitie: * Talc copolimeri ai acidului metacrilic amidon modificat manitol dioxid de titan bicarbonat de sodiu si laurilsulfat de sodiu.
* Aditivi: S-adenozilmetionina celuloza modificata concentrat de armurariu bogat in silimarina si silibina vitamina E (alfa-tocoferol) stearat de magneziu dioxid de siliciu oxid galben de fier si selenit de sodiu.
* Sursele de proteina sunt: S-adenozilmetionina si concentratul de armurariu. Hepatosil 100/10 - se utilizeaza la pisici si caini cu greutatea de pana la 10 kg. Fiecare comprimat furnizeaza: 100 mg de S-adenozilmetionina 10 mg de silibina 5 mg de Vitamina E si 6 25 mcg de seleniu.
Mod de administrare si dozaj: * Pana la o greutate de 5 kg: 1 comprimat pe zi. * Greutate intre 5 si 10 kg: 2 comprimate pe zi. Comprimatele de Hepatosil fiind filmate se absorb mai bine pe stomacul gol. Comprimatele sunt protejate pentru a fi gastrorezistente de aceea nu trebuie dizolvate sau impartite inainte de administrarea lor.
Nu trebuie zdrobite.
Animalele trebuie sa aiba in permanenta acces la apa proaspata. In lipsa unor recomandari medicale administrati Hepatosil 100 / 10 timp de maxim 6 luni. A nu se lasa la indemana copiilor.

  • Model: cutie cu 30 comprimate filmate
  • Produs de: Farmadiet


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it