Lactaderm 100 ml

39,00RON

Şampon ce conţine etillactat, substanţă cu puternic efect de curăţire şi de menţinere a sănătăţtii pielii şi părului la cāine şi pisică.


COMPOZITIE:

Apă,
alchilsulfat,
etillactat,
PEG-8 caprilic/capric gliceride,
hidroxietilceluloză,
izopropil alcool,
parfum (E218, E 216).


ACTIUNE:

LACTADERM conţine etillactat īn suspensie activă, aceasta creand īn contact cu apa un excelent şampon.
Aplicată la nivelul pielii, componenta etillactat se desface īn acid lactic şi etanol. Este cunoscut faptul că acidul lactic are o puternica acţiune antiseptică, este un cheratolitic moderat, este higroscopic şi are efect persistent la nivelul pielii. Īn acest mod el normalizează flora bacteriană la nivelul pielii.
Prin efectul de īndepărtare a crustelor cornoase, combinat cu acţiunea de hidratare a pielii, şamponul ajută la normalizarea proceselor fiziologice din epidermă, īn special la nivelul stratului cornos de suprafaţă.
Etanolul susţine efectul antiseptic al acidului lactic avīnd şi proprietăţi dezodorizante, acesta acţionīnd īmpotriva mirosului neplăcut emanat la nivelul pielii. Inhibarea lipazelor bacteriene de către acidul lactic duce la diminuarea surplusului de grăsime şi sebum care se formează pe suprafaţa pielii.

RECOMANDARI:

Se umezesc părul şi pielea din abundenţă cu apă.
Se aplică şamponul LACTADERM şi se masează bine suprafaţa corporală, se lasă să acţioneze şamponul cca. 10 minute, după care se spală abundent cu apă.
LACTADERM poate fi utilizat (īn funcţie de recomandările medicului) zilnic sau la fiecare 2 – 7 zile.
Īn cazul īn care animalul prezintă o piele excesiv de īncărcată cu grăsime sau sebum, se recomandă două spălări consecutive cu şampon, la aceeaşi baie.

  • Model: flacon cu 100 ml
  • Greutate: 0.1kg
  • Produs de: Vetoquinol


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it