Dermilen - sampon 150 ml

38,00RON

Dermilen este un sampon antialergic, pentru refacerea elasticitatii pielii si mentinerea unui par sanatos.

Compozitie:
Apa, TEA alchil sulfat, PEG-8 caprilic/capric gliceride, fenoxietanol, colagen hidrolizat, hidroxietilceluloza, poliquaternium - 11, parfum.

Actiune:
Datorita puternicei actiuni detergente pe care o are, produsul Dermilen Sampon realizeaza o curatare extrem de riguroasa a pielii si parului animalelor tratate.
Prin componenta sa uleioasa, uscarea pielii este practic impiedicata, aceasta pastrandu-si elasticitatea si supletea normala.

De asemenea, datorita componentelor sale, DERMILEN este un sampon antialergic care se recomanda chiar si in cazul animalelor care au un grad ridicat de sensibilitate al pielii (fapt ce face posibila intrebuintarea produsului perioade de timp indelungate, fara probleme).

Recomandari:
Pentru curatarea pielii si parului se umezeste intreaga suprafata corporala si se aplica apoi gelul in cateva puncte, in cantitati reduse. Se maseaza usor suprafata corpului pana cand acesta este acoperit uniform cu spuma (daca pielea si parul sunt foarte murdare, se intrebuinteaza o cantitate mai mare de sampon sau se efectueaza dupa prima clatire o a doua spalare cu sampon). Dupa masarea uniforma a pielii se indeparteaza spuma formata prin clatiri abundente cu apa.
Frecventa spalarilor cu Dermilen este in functie de gradul de murdarire al pielii animalului sau de recomandarile facute de medic in cazul unor boli de piele.
Produsul reda elasticitatea pielii fapt ce il face utilizabil in mod repetat fara a se inregistra efecte nedorite asupra pielii sau parului.

Mod de prezentare: flacon 150 ml

  • Model: flacon cu 150 ml
  • Greutate: 0.15kg
  • Produs de: Vetoquinol


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it