Sampon Flea & Tick - 200 ml

25,00RON

Repelent natural contra puricilor şi căpuşelor.

Ingrediente: Eugenol (extract din uleiuri esentiale de cuisoare), ulei de ricin şi ulei de cimbru.
Aceste uleiuri esenţiale resping în mod natural puricii şi căpuşele, legându-se de bio-moleculele pielii, pentru a conferi un efect ce dureaza între 5 şi 15 zile, în funcţie de profilul bio-chimic al pielii. Au de asemenea, un puternic efect dezodorizant.
pH echilibrat pentru pielea animalelor.
Indicat animalelor care nu tolerează produsele anti-parazitare de sinteză (pisoi, căţei, animale alergice, animale cu sensibilitate hepatică etc.), animalelor de apartament – la care contaminarea parazitară este ocazională, animalelor cu care copiii se joacă frecvent (după aplicarea produselor anti-parazitare de sinteză este contraindicat contactul cu copiii), ca şi tuturor animalelor pentru care nu se doreşte administrarea unui produs anti-parazitar chimic, de sinteză.

Este lipsit de toxicitate, ne-iritant şi ne-alergen, fiind astfel recomandabil şi animalelor foarte tinere, celor înaintate în vârstă, celor cu o piele foarte sensibilă sau alergice la alte cosmetice.

Datorita ingredientelor naturale, Dr. Schmidt Pet Shampoo hidratează şi înmoaie pielea şi blana, menţine starea de sănătate a pielii printr-un efect antiseptic local, descurcă părul cârlionţat încâlcit şi conferă strălucire blănii, având totodată şi un miros extrem de plăcut.

Agitaţi foarte bine înainte de utilizare. Întrucât produsul conţine ingrediente şi extracte naturale, este posibil ca acesta să spumeze în cazul agitării flaconului.
În timpul îmbăierii evitaţi să introduceţi clăbuc în ochii animalului – unele extracte naturale pot fi agresive pentru mucoasa conjunctivală.
Evitaţi utilizarea îndelungată a uscătoarelor de păr (sunt o sursă de stress pentru animal).

Notă: întrucât produsul conţine ingrediente şi extracte naturale, este posibil ca acesta să spumeze în cazul agitării flaconului.
În timpul îmbăierii evitaţi să introduceţi clăbuc în ochii animalului – unele extracte naturale pot fi iritante pentru mucoasa conjunctivală.

  • Model: flacon
  • Greutate: 0.2kg
  • Produs de: RX Vitamins Inc. - SUA


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it