SCALIBOR Zgarda antiparazitara (48 cm)

80,00RON

Scalibor este o zgarda antiparazitara pentru controlul infestatiilor cu capuse, pureci si muste de nisip (vectori ai leismaniozei).

Compozitie chimica: 0.760 g deltametrina (zgarda de 48 cm) 1 g de deltametrina (zgarda de 65 cm)

Descriere: Zgarda Scalibor previne infestatiile cu capuse pentru 6 luni, cele cu pureci pentru 4 luni si impotriva muscaturilor mustei de nisip transmitator al leishmaniozei. Zgarda este conceputa intr-o tehnologie brevetata care permite eliberarea substantei active direct pe piele si pe o perioada lunga de timp.

Indicatii: Se foloseste numai la caini pentru prevenirea infestatiilor cu capuse, pureci si muste de nisip.

Mod de administrare: Se foloseste numai pentru uz extern. Se ajusteaza pe gatul cainelui in functie de talie, iar excesul se taie la 5 cm dupa clema de prindere. Zgarda de 65 de cm (L) se foloseste la caini de talie mare, iar cea de 48 de cm (S) la caini de talie medie si mica. Se poate folosi la catelele in lactatie.

Contraindicatii: A nu se folosi la catei sub varsta de 7 saptamani. Nu este recomandat sa se foloseasca la catelele gestante.

Alte informatii: Concentratia maxima de substanta activa in piele se atinge la aproximativ 1-2 saptamani de la aplicare, astfel este recomandat ca zgarda sa se puna pe caine cu aproximativ 2 saptamani inainte de a fi expus la infestatii.


  • Greutate: 0.5kg
  • Produs de: Intervet


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it