Dr. Schmidt ECO Shot - 200ml

29,00RON

Repelent īmpotriva paraziţilor externi (purici, căpuşe), insectelor hematofage şi altele, pe bază de uleiuri esenţiale din extracte naturale de origine botanică, ne-iritant, ne-alergen şi non-toxic.

Compoziţie: uleiuri esenţiale - extracte naturale din: cuişoare (Eugenia aromaticum), ricin (Ricinus communis), cimbru (Thymus vulgaris).

Produsul este recomandabil animalelor foarte tinere, celor care manifestă reacţii secundare (alergii sau stări de intoxicaţie) la produsele anti-parazitare de sinteză, precum şi animalelor cu care copiii se joacă frecvent, fiind lipsit de toxicitate şi pentru om.


Utilizare:

• se pulverizează abundent blana animalului (răsfirānd părul cu māna, pentru ca produsul sa ajungă la piele, dar protejānd ochii animalului) īnainte de scoaterea acestuia la plimbare – pentru ca efectul repelent să protejeze animalul de contaminarea cu purici şi căpuşe.
• se pulverizează de asemenea locul de dormit al animalului şi īn jurul vaselor cu hrană.

• se poate utiliza şi pentru protejarea persoanelor, prin pulverizarea picioarelor, gambelor, braţelor etc. expuse contaminării cu purici şi căpuşe in parcuri, pe timp călduros.

Atenţiune: dacă se pulverizează un animal care deja este contaminat cu purici sau căpuşe, aceşti paraziţi vor părăsi respectivul animal, dar este posibil să se urce pe persoanele din apropiere sau pe alte animale ne-protejate.


Remanenţa produsului (respectiv acţiunea protectoare) pe pielea animalului de companie variază īntre 5 şi 15 zile, īn funcţie de cantitatea aplicată şi profilul biochimic al pielii, propriu fiecărui animal īn parte.

  • Model: flacon
  • Greutate: 0.2kg
  • Produs de: RX Vitamins Inc. - SUA


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it