Conditii de utilizare

S.C. Vet Express S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in momentul afisarii sale pe acest web site.
Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.vetexpress.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de S.C. Vet Express S.R.L., de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre S.C. Vet Express S.R.L.. Intreg continutul web site-ului www.vetexpress.ro ca opera colectiva, este detinut de S.C. Vet Express S.R.L. si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin S.C. Vet Express S.R.L. sunt proprietatea detinatorilor acestora.
Intregul continut al www.vetexpress.ro este destinat folosirii personale, necomerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, necomercial, fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in diverse retele media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.
Niciun drept nu va fi transferat catre dumneavoastra prin descarcarea (download) materialelor. S.C. Vet Express S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.
Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.vetexpress.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea S.C. Vet Express S.R.L..
S.C. Vet Express S.R.L., prin intermediul site-ului www.vetexpress.ro si numit in continuare vetexpress, depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp vetexpress nu acorda nicio garantie si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel si pentru nici o situatie.
S.C. Vet Express S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca S.C. Vet Express S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul vetexpress.ro;
(3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
(4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
(5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. S.C. Vet Express S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii prevazute mai sus.
Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovata S.C. Vet Express S.R.L. impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de S.C. Vet Express S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@vetexpress.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site, in sectiunea Informatii de contact.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, nepotriviri, sau alte defecte/deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. S.C. Vet Express S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In niciun caz S.C. Vet Express S.R.L. nu va fi responsabila pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca S.C. Vet Express S.R.L. a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.
Vizitarea vetexpress.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor vetexpress daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.
In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.

Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate.
S.C. Vet Express S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. S.C. Vet Express S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. De asemenea, S.C. Vet Express S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Produsele cu defecte sau care nu corespund descrierii pot fi returnate intr-un termen de 5 zile de la data intrarii in posesie.

Informatii de contact:
Nume firma: S.C. Vet Express S.R.L.
Sediul social: Bucuresti
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului:
Registrul Comertului:
Cont Bancar:

Inapoi
Copyright © 2018 Vet Express • webdesign design-it